Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az Együtt szerint a Fidesz-KDNP azért akar budapesti olimpiát, hogy a pályázat révén minél több pénzt lophassanak, ezt bizonyítja Rogán Antal szomszédjának félmilliárdos kommunikációs szerződése is. Az Együtt elutasítja az olimpiarendezést, mert számos helyen jobban kellenének az erre szánt milliárdok, és mert nem szeretjük, ha meglopnak.

7360333_1827e14e723e6278e4b589383de2d41a_x

Rogán Antal Pasa parki szomszédjának, Csetényi Csabának két cége nyerte a Magyar Olimpiai Bizottság tenderét, amelynek tárgya az olimpiai eseményekhez kapcsolódó médiakampány tervezése, szervezése és lebonyolítása, ennek körében jubileumi rendezvények és médiakampány megszervezése, valamint lebonyolítása – írta az Átlátszó blog.
Az olimpiai pályázat kapcsán előre borítékolható volt, hogy a Fidesz-KDNP a lopás egyetlen lehetőségét sem fogja elmulasztani. A rendezés elsődleges mozgatórugója nyilvánvalóan a lehető legtöbb pénz kilapátolása, nemcsak sikeres, de sikertelen pályázat esetén is. A fideszesek mindenképp érmeket vihetnek haza, akár rendezünk olimpiát, akár nem, hiszen addig is itt vannak az ehhez hasonló közbeszerzések.
Az Együtt a kezdetektől elutasítja a budapesti olimpia rendezési tervét, mert azt gondoljuk, hogy Magyarországon számos fontosabb dologra lehetne ennyi pénzt elkölteni: oktatás, egészségügy, tudomány. És mert nem szeretjük, ha meglopnak. Akinek eddig kétségei voltak, most láthatja: a rendezésen a fideszes oligarchák és politikusklánok gazdagodnak majd még tovább. A Fidesz-KDNP a pénz szaga után megy.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22