Teljes Szülői Élmény

A szervezők nem mindennapi “megtapasztalást” ígérnek férjeknek és leendő apukáknak- áll a   Nyíregyházi Babaváró Klub meghívójában.  Az exkluzív és rendhagyó program után a „kezdő” szülők érettebben és az alkalmasság biztos tudatában kezdhetnek életük egyik legszebb és legnehezebb feladatához.

20100728terhester16

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Védőnői Módszertani és Népegészségtani Tanszékkel közös szervezésben meghirdetett „Teljes Szülői Élmény”  című rendezvényen lehetőség lesz kipróbálni a baba szimulátort és várandós mellényt.

A programba bekapcsolódók érzékelhetik a gyermek ellátás feladatait, megismerhetik a nem megfelelő szülői magatartás veszélyeit. Azt, hogy ha gyermekük lesz, – a baba szükséglete- az első, és minden más dolog másodlagossá válik a gyermek ellátása mögött.

A baba szimulátorok és várandós mellény saját tapasztalati élményt segít szerezni. Az öt állomásra osztott program összességében egy innovatív, eszközök által élményeket, és kézzel fogható tapasztalatokat ad. A párkapcsolattól – családtervezéstől, a fogantatáson keresztül végigkíséri a résztvevőt egészen egy egészséges csecsemő megszületésén át, a gyermeknevelésig.

A program adatai:

„Teljes Szülői Élmény”

2016. január 5-én, kedden 9-13 óra között

Helyszín: Jósavárosi Görög Katolikus Egyházközség Közösségi Háza.
(4400 Nyíregyháza, Korányi F. u. 15. Spar parkolóval szemben.)

 

Teljes Szülői Élmény

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök