Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az Együtt szerint Habony Árpád környezetének megbízása újabb bizonyíték arra, hogy a Fidesz-KDNP célja az olimpiai pályázattal ismét nem más, mint a lopás. Az Együtt a budapesti olimpiai pályázat visszavonását követeli.

11 millió forintért kell kikutatnia a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft.-nek a Magyar Olimpiai Bizottság megbízásából, hogy milyen kommunikációs stratégiával érdemes meggyőzni a magyar közvéleményt arról, hogy jó lenne 2024-ben olimpiát rendezni Budapesten – írja a 444.

7420055_780e6ccfa13a884724fb84ce469acced_wm

 

Az Együtt szerint a Fidesz-KDNP azért akar budapesti olimpiát, hogy a pályázat révén minél több pénzt lophassanak, ezt bizonyítja ez a megrendelés is, amelyet Habony Árpád környezetének véleménykutató cége végezhet.

Annak érdekében, hogy minden pénz a fideszes körön belül maradjon, azt javasoljuk, hogy ne finomkodjanak tovább: mindent építsen a Garancsi-féle Market Zrt., a lámpákat szállítsa a (volt) Tiborcz-féle Elios, a húst és az ásványvizet Mészáros Lőrinc cégei, az olimpiai falut pedig szükség esetén a MET-től vásárolt gázzal fűtsék.

A viccet félretéve: az Együtt elutasítja az olimpiarendezést, egyrészt, mert számos helyen jobban kellenének az erre szánt milliárdok, másrészt pedig azért, mert nem szeretjük, ha meglopnak. Akinek eddig kétségei voltak, most láthatja: az olimpiai pályázaton a fideszes oligarchák és politikusklánok gazdagodnak majd még tovább. Még nyerni sem kell hozzá, hiszen az előkészítés költségkerete immár az eredeti másfélszerese, 15 milliárd forint. Követeljük, hogy vonják vissza a pályázatot!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22