Együtt: a Fidesznek a lopás miatt fontos a budapesti olimpia

Az Együtt szerint Habony Árpád környezetének megbízása újabb bizonyíték arra, hogy a Fidesz-KDNP célja az olimpiai pályázattal ismét nem más, mint a lopás. Az Együtt a budapesti olimpiai pályázat visszavonását követeli.

11 millió forintért kell kikutatnia a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft.-nek a Magyar Olimpiai Bizottság megbízásából, hogy milyen kommunikációs stratégiával érdemes meggyőzni a magyar közvéleményt arról, hogy jó lenne 2024-ben olimpiát rendezni Budapesten – írja a 444.

7420055_780e6ccfa13a884724fb84ce469acced_wm

 

Az Együtt szerint a Fidesz-KDNP azért akar budapesti olimpiát, hogy a pályázat révén minél több pénzt lophassanak, ezt bizonyítja ez a megrendelés is, amelyet Habony Árpád környezetének véleménykutató cége végezhet.

Annak érdekében, hogy minden pénz a fideszes körön belül maradjon, azt javasoljuk, hogy ne finomkodjanak tovább: mindent építsen a Garancsi-féle Market Zrt., a lámpákat szállítsa a (volt) Tiborcz-féle Elios, a húst és az ásványvizet Mészáros Lőrinc cégei, az olimpiai falut pedig szükség esetén a MET-től vásárolt gázzal fűtsék.

A viccet félretéve: az Együtt elutasítja az olimpiarendezést, egyrészt, mert számos helyen jobban kellenének az erre szánt milliárdok, másrészt pedig azért, mert nem szeretjük, ha meglopnak. Akinek eddig kétségei voltak, most láthatja: az olimpiai pályázaton a fideszes oligarchák és politikusklánok gazdagodnak majd még tovább. Még nyerni sem kell hozzá, hiszen az előkészítés költségkerete immár az eredeti másfélszerese, 15 milliárd forint. Követeljük, hogy vonják vissza a pályázatot!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök