Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

2016 januárjától heti rendszerességgel az M4 Sporton lesz látható a “Fradi TV” című magazinműsor, amely a Ferencvárosi Torna Club csapatait, az egyesület életét, hétköznapjait, eseményeit mutatja be- áll az MTVA közleményében. 

Az ötlet nem új, ugyanis a Fradi 2014 karácsonya előtt nagy meglepetésként harangozta be, hogy  a Fradi TV december 22-én, 18.40-kor indul a Sportklubon. A Sportklub gyártásában a Fradi TV műsorai 54 adást éltek meg és szintén a most beharangozott műsorvezető páros kalauzolta a nézőket.

fraditv

Ugyanakkor az 54. adásban nem esett szó arról, hogy esetleg platformot vált a műsor. A Sportklub sokáig az RTL  médiacsoporthoz tartozó IKO kábeltévé kft. tulajdona volt.

Az M4  Sporton induló adás  26 perces magazin két műsorvezetője az olimpiai bajnok ökölvívó Kovács Koko István, illetve a több mint 150-szeres válogatott kézilabdázó Tóth Tímea lesz. A Fradi TV a közszolgálati sportcsatornán január 5-én, kedden 21:30-kor debütál, az első adásban exkluzív interjú Böde Dániellel, amelyben visszatérésének várható ideje is szóba kerül.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22