Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Már 781 orvos csatlakozott ahhoz a Facebook-közösséghez, amely azonnali és mélyreható változásokat követel az összeomlás szélére került magyar egészségügyben.

A csoport ünnepek előtt megfogalmazott nyílt levelét, amelyet Balog Zoltán miniszternek címeztek az elkeseredett egészségügyi dolgozók, még 64 orvos jegyezte.

Tukacs István, országgyűlési képviselő
Tukacs István,
országgyűlési képviselő

Mindez jól mutatja, mennyire alkalmatlanok a Fidesz-kormány látszatintézkedései az egészségügy megmentésére. Az emberek elvárják a kormánytól, hogy megmondja, mihez kezd az adósságba kergetett kórházakkal, a borzasztó mértékű elvándorlással, a kivárhatatlan várólistákkal!

Az összeomlás szélére került ellátórendszer problémáit nem lehet a szokásos fideszes kommunikációs trükkökkel kezelni! Az MSZP azonnali választ vár Balog Zoltántól az 1001 orvos hálapénz nélkül csoport kérdéseire!

Ma az egészségügyben is az egyik legsúlyosabb probléma, hogy az ágazatban dolgozók munkájának nincs megbecsülése. A magyar orvosok egyre nagyobb tömegének tiltakozása bizonyítja, hogy az MSZP jogosan követel fizetésemelést, mert amíg ezen a téren nem lép a kormány, továbbra is napi három orvos fogja elhagyni az országot, egészen addig, amíg nem marad, aki gyógyítson.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22