Betörési kísérlet a mentőállomáson

Az újév első napján, hajnali fél öt tájban, a pusztaszabolcsi mentőkocsi személyzete egy vérző fejsérült, majd egy ittasan őrjöngő férfi ellátása után, a mentőállomásra visszatérve arra lett figyelmes, hogy az állomás kapuját fölfeszítették, a kertet pedig feldúlták.

Az épület ajtaját szintén megrongálták, így a mentőegység nem tudott bejutni a házba, a rendőrségi helyszínelést is az épület garázsában voltak kénytelenek …megvárni.

Képkivágás

A rendőrökre várakozva bajtársaink arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi ismét behatolt az udvarra és ott a betörés nyomait próbálja eltüntetni. Mikor a behatoló észrevette, hogy figyelik, azt mondta, hogy rosszul van, ezért jött be az udvarra. A mentők megvizsgálták, és gyanútlanságot színlelve, a rendőrök kiérkezéséig szóval tartották a behatolót, majd átadták a rendőröknek. A 22 éves férfi ellen bajtársaink leleményességének köszönhetően rendőrségi eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök