Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Elmúlt a közvetlen veszély azzal, hogy a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyéről elszállították a veszélyes hulladékokat – mondta Baranyi Krisztina (Együtt) ferencvárosi önkormányzati képviselő szerdán Budapesten újságíróknak.

“Az akut, közvetlen veszély elmúlt, de van olyan veszély, amit a kármentesítés szüntethet majd meg” – fogalmazott az ellenzéki képviselő, hozzátéve: a hordók kiporzásából adódó veszély megszűnt, de vannak olyan területek, amelyek mérgekkel vannak átitatva.

Budapest, 2016. január 6. Baranyi Krisztina, az Együtt IX. kerületi önkormányzati képviselõje nyilatkozik Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott sajtótájékoztatója után 2016. január 6-án a Budapesti Vegyimûvek Zrt. Illatos úti telepén, ahonnan a kormány az összes veszélyes hulladékot elszállíttatta. MTI Fotó: Kovács Attila
Budapest, 2016. január 6.
Baranyi Krisztina, az Együtt IX. kerületi önkormányzati képviselõje nyilatkozik Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott sajtótájékoztatója után 2016. január 6-án a Budapesti Vegyimûvek Zrt. Illatos úti telepén, ahonnan a kormány az összes veszélyes hulladékot elszállíttatta.
MTI Fotó: Kovács Attila

Szavai szerint a médiának és Greenpeace-nek nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a kormány elvitette a mérgeket a telephelyről.
Reményét fejezte ki, hogy a kabinet továbbra is felelősen viselkedik és megtörténik a kármentesítés.
Baranyi Krisztina azt mondta: senki nem tudja, hogy milyen mélységben, milyen anyagok szennyezték a telepet és a környező lakott területeket az elmúlt 140 év alatt. Egyes vélemények szerint 6-8 méter mélységig szükséges talajcsere – jegyezte meg.
Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón jelentette be: a kormány az összes veszélyes hulladékot elszállíttatta a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyéről.

Budapest, 2016. január 6. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott sajtótájékoztatót tart 2016. január 6-án a Budapesti Vegyimûvek Zrt. Illatos úti telepén, ahonnan a kormány az összes veszélyes hulladékot elszállíttatta. MTI Fotó: Kovács Attila
Budapest, 2016. január 6.
Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott sajtótájékoztatót tart 2016. január 6-án a Budapesti Vegyimûvek Zrt. Illatos úti telepén, ahonnan a kormány az összes veszélyes hulladékot elszállíttatta.
MTI Fotó: Kovács Attila

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22