Fidesz: megbecsüljük a pedagógusokat

A nagyobbik kormánypárt szerint a baloldal utcára tette, a Fidesz viszont megbecsüli a pedagógusokat: magasabb bért, kiszámíthatóbb életpályát kíván számukra biztosítani.

A párt szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, idén nemcsak a pedagógusok béremelését folytatják, hanem az ápolók, orvosok, rendőrök, katonák, a szociális és gyermekvédelmi dolgozók béremelését is, valamint béremelést indítanak a felsőoktatási és a járási hivatalokban dolgozók számára.

Czunyine-Bertalan-Judit-e1443533570512-1024x579
Hozzátették, hogy a személyi jövedelemadó újabb csökkentésével minden munkavállaló fizetését növeli. Mindezt az ország saját gazdasági erejéből, eladósodás nélkül tudja megtenni – írták.
Czunyiné Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón azt mondta, szeptembertől ismét nőnek, 3,4 százalékkal emelkednek a pedagógusbérek, ami havonta 3-15 ezer forint közötti összeget jelent az érintetteknek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök