Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A tegnapi napon a KDNP ifjúsági szervezete a szingliadóról tervezett vitaestet,végül lemondta programját. A több százezer magyar nő megadóztatása nem állna távol a KDNP-től, hiszen már tíz éve, Mikola István is “szinglihordákról” beszélt. Meg iskolai körmösről és arról, hogy a hatalomnak korlátoznia kell az egyén szabadságát.

A vasárnapi boltbezárás megvalósulása jelzi, hogy a hatalomba bekéredzkedett fantompárt valós veszélyt jelent az állampolgárok életére. A KDNP őskövületeinek primitív gondolkodása máig sem tudta feldolgozni, hogy nem csak a hatalomnak, egyáltalán a politikának sincs helye a hálószobákban. A magyarok felnőtt emberek, akik el tudják dönteni, hogy szüljenek-e gyereket vagy vasárnap vegyenek-e kenyeret a boltban.

varju

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Semjén Zsolt és pártja szálljanak ki a paplan alól,és kérjenek bocsánatot! A DK szerint megvannak a megfelelő eszközök a gyermekvállalás elősegítésére,de ezek között nem szerepel a magánéletünkbe való erőszakos beavatkozás. A DK szerint fokozatosan emelni kell a béreket, csökkenteni kell a munkát terhelő adókat, továbbá segíteni kell a részmunkaidős állások létrejöttét is, hogy minél több anyuka tudjon visszatérni a munkaerőpiacra.

A DK szerint véget kell vetni annak, hogy a hatalomban lévő kevesek meg akarják mondani a sokaknak, hogy hogyan kell élni. A DK a Sokak Magyarországát építené fel az Orbán-kormány bukása után.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22