Együtt: vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Orbán veje és lánya ellen

A miniszterelnök veje vásárolhatta meg áron alul a turai kastélyt.
Az Együtt vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Tiborcz István és Orbán Ráhel ellen, hogy kiderüljön, miből szerezhették meg a turai kastélyt. Az Együtt szerint a miniszterelnök veje azért rejti vagyonát a nyilvánosság elől, mert így nem kell megmondania, honnan szerezte azt.
Egy titokzatos cég tavaly decemberben, 200 millió forintért megvette az ország egyik legszebb palotáját, a Schossberger bárói család turai kastélyát – írta a 444. A portál birtokában lévő bizonyítékok, így egy illetékbefizetési igazolás és több személyi összefonódás arra enged következtetni, hogy az üzlet mögött Tiborcz István áll.

maxresdefault
Az Együtt szerint itt arról van szó, hogy a magyar adófizetői és uniós támogatási pénzekből meggazdagodott Tiborcz István strómanokon keresztül szerzett meg egy nagyértékű kastélyt, méghozzá áron alul. Felesége apjához, Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan ő is titkolja a vagyonát a nyilvánosság elől, hiszen ha nem tenné, meg kellene mondania, honnan szerezte azt.
Az Együtt felszólítja Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét, hogy álljon a nyilvánosság elé, és számoljon el a vagyonával! Azért, hogy ezt megkönnyítsük, a mai napon vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezünk ellene és felesége, Orbán Ráhel ellen is.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök