Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó
A Liberálisok szerint a magyar kormányfő kettős mércét alkalmaz migránspolitikájában. Miközben Orbán Viktor bűnözőnek állítja be a keletről érkező gazdasági bevándorlókat, a Nagy-Britanniába jobb megélhetés reményében kivándorló magyaroknak különleges elbánást kér David Cameron brit kormányfőtől. 
Orbán Viktor miniszterelnöksége idején az ’56-os forradalom óta nem tapasztalt kivándorlási hullám ment végbe. Öt év alatt meghatszorozódott a Magyarországot elhagyók száma, az elmúlt két évben egy Szekszárd méretű város lakossága távozott az országból.

6nDWXdlBO87R118egs
Különösen aggasztó, hogy a kivándorlási kedv nem csitul: a tanulók 45, a 25 év alattiak 25 százaléka tervezi a kivándorlást. Magyar fiatalok és a tehetségek százezrével hagyják el az országot, mert itthon nem találnak tisztességes megélhetést nyújtó munkát, és nem látják biztosítva családjuk jövőjét. 
Magyarország elsődleges problémája a kormány propagandájával szemben nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás. Ennek megakadályozásához pedig elsősorban nem a brit szociálpolitikán keresztül vezet az út, hanem a magyar gazdaságpolitikán. Szabad, igazságos és fejlődő gazdaságra lenne szüksége Magyarországnak ahhoz, hogy ne okozzon demográfiai katasztrófát az elvándorlás.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22