Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Rövid időn belül azonosították és elfogták azt a 31 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy gáz-riasztó fegyverrel kirabolt egy italboltot Hajdúszoboszlón – írta a rendőrség honlapján vasárnap hajnalban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kapucnit és símaszkot viselő férfi szombaton délelőtt fegyverrel vagy annak utánzatával bement egy hajdúszoboszlói italboltba, megfenyegette az eladót és a bevételt követelte. A megrémült nő a kasszában lévő pénzt átadta az elkövetőnek, aki a zsákmánnyal együtt elmenekült a helyszínről. A bolt alkalmazottja ezután értesítette a bűncselekményről a rendőrséget.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal jelentős erőkkel a helyszínre mentek és forró nyomon megkezdték az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását.
A beszerzett információkat követően a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói és a helyi rendőrök az elkövetéstől számított hat órán belül azonosították és Hajdúszoboszlón elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves helyi férfit, akit előállítottak a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra.
A nyomozók Sz. Mátyást gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.
A házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt gáz-riasztó fegyvert, az eltulajdonított készpénz egy részét, valamint a gyanúsított símaszkját és az elkövetéskor használt ruházatát.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a gyanúsítottal szemben fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22