Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Műszaki hiba miatt szünetel az átkelés a Beregsurány és Asztély közötti magyar-ukrán határállomáson vasárnap hajnaltól – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Fehérvári Marietta elmondta, hogy az átkelőhelyen a belépő személygépkocsik esetében többórás várakozás alakult ki emiatt. Frissítve: az érintett határátkelőhelyen az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

64926748
A rendőrség azt javasolja, hogy az utazók a hiba elhárításáig válasszanak másik határállomást. Az éjjel-nappal nyitva tartó Záhony és Csap, a Tiszabecs és Tiszaújlak, valamint a 8 órától 16 óráig nyitva tartó Lónya és Harangláb, illetve a 7 és 19 óra között nyitva lévő Barabás és Mezőkaszony közötti állomáson az átkelés akadálytalan. Hozzátette: az aktuális várakozási időkről a www.police.hu rendőrségi honlapon tájékozódhatnak az útra kelők.

Frissítve:

Az érintett határátkelőhelyen az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.
Informatikai probléma miatt szünetelt 2016. január 10-én az átléptetés a beregsurányi határátkelőhelyen. A szakemberek elhárították a hibát, a forgalom 10 óra 30 perckor megindult. Az érintett határátkelőhelyen az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos. Kérjük, hogy útnak indulás előtt az aktuális várakozási időkről tájékozódjanak a rendőrség honlapján.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22