Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A független Szabó Krisztián személyében új polgármestert választottak vasárnap Magyarszentmiklóson, ahol a négy testületi hely közül hármat az eddigi képviselők nyerték el – tájékoztatta az időközi választás eredményéről a zalai település körjegyzője vasárnap az MTI-t.

Szekeres András elmondta: a polgármester- és képviselő-testületi választáson a település 213 szavazásra jogosult polgára közül 136-an adták le a voksukat, közülük hárman érvénytelenül szavaztak. A független Szabó Krisztián 95 voksot, az eddig a települést irányító Horváth Zoltán 38 szavazatot kapott.

Magyarszentmiklós, 2015. március 28. Homokvihar a Zala megyei Magyarszentmiklós közelében 2015. március 28-án.  MTI Fotó: Varga György
Magyarszentmiklós, 2015. március 28.
Homokvihar a Zala megyei Magyarszentmiklós közelében 2015. március 28-án.
MTI Fotó: Varga György

A négy képviselő-testületi helyért hatan indultak, valamennyien függetlenként. A képviselői pozíciót elnyertek közül hárman eddig is ebben a tisztségben tevékenykedtek, csupán egy új tagja lett a képviselő-testületnek.
Magyarszentmiklóson azért kellett időközi választást kiírni, mert a képviselő-testület tavaly szeptemberben az önfeloszlatás mellett döntött, miután megromlott a viszonya a polgármesterrel.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22