Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Garancsi vette át Simicska helyét az udvari fő oligarcha pozíciójában

Az Együtt szerint a Fidesz-KDNP célja egy új feudális rendszer kiépítése, legfőbb tevékenysége pedig az államilag szervezett és központilag irányított lopás. Az Együtt szerint a kormányváltás után nem maradhat el az elszámoltatás, a fideszeseknek és oligarcháiknak felelniük kell majd azért, hogy meglopták a magyar polgárokat.


8196858_173980_cedd8935bcc20ec1ca6f90b786f88c46_wm
A Garancsi Istvánhoz köthető cégek nyerték a 2015-ös évet, a társaságok csak önállóan 46,5 milliárd forint értékű közpénzes megbízást kaptak, míg Simicska Lajos érdekeltségeinek csupán 2 milliárd forintnyi munka jutott – derül ki az Átlátszó által összeállított közbeszerzési TOP10-ből.
Látszik, hogy a Fidesz–KDNP-kormány hatékony is tud lenni, ha arról van szó, hogy az Orbán Viktor kegyét vesztett oligarchát le kell cserélni. Simicska Lajos az év elején lett kegyvesztett, és lám, immár nem ő, hanem Garancsi István visz mindent.
Az Együtt szerint a Fidesz-KDNP célja egy új feudális rendszer kiépítése, amelyben az új fideszközeli földbirtokosi osztály és az udvari oligarchák által uralkodik majd Orbán Viktor. A Fidesz–KDNP legfőbb tevékenysége nem az ország irányítása, hanem az állami szintre emelt korrupció, a központilag irányított lopás.
A kormányváltás után a fideszeseknek és oligarcháiknak felelniük kell majd azért, hogy éveken keresztül szervezetten rabolták ki az országot és lopták el a magyar polgárok pénzét. Az elszámoltatás nem maradhat el!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22