Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Pál Tibort választották a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnökévé, miután az előző elnök, Lukács János megbízása lejárt – közölte a kamara kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a tagságnak szóló bemutatkozó programjában Pál Tibor a következő elnökség fő feladatai közé sorolta a hatósági feladatok ellátását, a kamarai struktúra átalakítását, valamint a kamara megítélésének javítását. Az elnök kisebb, de hatékonyabb kamarai szervezet kialakítása és a megkezdett informatikai fejlesztések folytatása mellett érvelt.

slide2.2
A közlemény szerint az elmúlt évben a könyvvizsgálói szakmát ért támadásokkal kapcsolatban az új elnök azt mondta, hogy a kamarai tagok érdekében meg kell keresni azokat a hibákat, amelyek kijavításával a szervezet a megbízók és a tisztességesen dolgozó tagok érdekeit egyaránt szolgálja. A munkájukat tisztességgel végző tagok védelme azonban nem egyeztethető össze a tagságra méltatlanná válók melletti kiállással – idézte a közlemény az Pál Tibort.
Az új elnök korábban a kamara oktatási és továbbképzési alelnöke, valamint a szervezet Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke volt és egyebek mellett dolgozott a Pénzügyminisztériumban is.
A tisztújító közgyűlésen egyúttal új oktatási alelnöknek Hegedűs Mihályt, a szervezet szakmai alelnökének Barsi Évát, fegyelmi megbízottnak pedig Borzi Miklóst választották meg a küldöttek.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22