Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy a Tárki, minap nyilvánosságra került, riasztó elvándorlási adatainak fényében végre tegye meg a szükséges lépéseket a fiatalok itthon tartása érdekében. Rémisztő belegondolni, hogy mi lesz, ha tényleg elhagyja hazánkat a magyar fiatalok kétharmada.

A Jobbik régóta kongatja a vészharangot, hogy amennyiben nem sikerül drasztikusan csökkenteni a külföldre vágyók arányát, akkor az demográfiai katasztrófán keresztül megroppantja a nyugdíjrendszerünk fenntarthatóságát és a magyar értelmiség elveszítését is jelenti.

253527_menjek_vagy_maradjak

Az Orbán-kormány ötéves tevékenysége alatt a határozott és lényegi lépések megtétele helyett mindig a probléma tagadásának útját választotta és így nem csoda, hogy a szükséges lépések sem születtek meg.

A Jobbik számos javaslattal állt már elő, amelyek összességében érdemi javulást hoznának a ma még itthon lévőknek és a kivándoroltak hazacsábítására is alkalmasak. A közmunka helyetti valódi munkahelyteremtésre, az oktatásból való költségkivonás helyett a szektor egészének kiemelt támogatására, a családi otthonteremtési kedvezmény mellett a szerényebb anyagi helyzetűek érdekében a szociális bérlakásépítés beindítására van szükség. Nem feledkezve meg a közhangulatot alapvetően mérgező fideszkorrupció visszaszorításáról sem. Mindezek együttesen arra szolgálnak, hogy az elvándorlási hullám megforduljon. Most még lehetőség van arra, hogy hazahívjuk a nyugatra menekülőket és Magyarországon egyesítsük a kettészakadt családokat. Ha továbbra is tétlen marad a kormány, akkor viszont egy nemzedéknyi, kizárólag a II. világháborús veszteségekhez mérhető számú magyarról mond le a Fidesz, és ezt senki sem akarhatja, hogy így legyen.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22