Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A rendőrök 230 gramm kábítószergyanús anyagot és több mint egy millió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat S. Csaba 52 éves és N. Gyula 46 éves budapesti lakosokkal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

ma-van-a-kabitoszer-ellenes-vilagnap
Illusztráció


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. január 8-án és azt megelőzően egy Budapest VIII., Auróra utcai lakásban, a lakóház udvarán, valamint a lakóház utcafrontján napi rendszerességgel kábítószert árusított. A rendőrök S. Csabát 2016. január 8-án 13 óra 20 perckor a Budapest VIII., Auróra utcai lakásban elfogták. Társát, N. Gyulát percekkel később a Budapest VIII., Teleki László téren fogták el, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A lakás, illetve a gyanúsítottak ruházatának átvizsgálásakor a nyomozók több mint 230 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, előzetes szakvélemény szerint speedet és ”kristályt”, valamint több mint egy millió forint készpénzt találtak és foglaltak le.
A két férfival szemben – őrizetbe vételük mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. január 10-én elrendelt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22