Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Vasárnap délelőtt súlyos szerencsétlenség történt az M2-es autóút Dunakeszi szakaszán, a 24-es kilométerkő közelében álló benzinkútnál. Egy személyautó és egy folyékony nitrogént szállító tartályos kamion ütközött össze. A karambol után a személyautó teljesen kiégett, a kamionnak pedig a vezetőfülkéje gyulladt ki.

2015. november 6-án délelőtt egy 33 ezer liter üzemanyagot – tízezer liter benzint és huszonháromezer liter gázolajat – szállító MAN tartálykocsi baleset utáni műszaki mentését a nyíregyházi lánglovagok oldották meg. Szinte hetente hallani ilyen híreket. 

 

Fót, 2016. január 10. Kiégett gépjármûvek az M2-es autóút fóti szakaszán, ahol cseppfolyós nitrogént szállító tartályautó és egy személyautó rohant egymásba 2016. január 10-én. A balesetben Mindkét jármû kigyulladt, a személyautóban egy ember bennégett, a tartálykocsi sofõrjét sokkos állapotban ápolják. Az elsõ jelentések szerint a tartály nem sérült meg, de minden eshetõségre felkészülve 100 méteres sugarú biztonsági zónát jelöltek ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Fót, 2016. január 10.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A vasárnapi balesetben a  kamion tartálya leszakadt, oldalára borult, a személyautó és a kamion vontatója pedig az út menti vizes árokba csapódott. A kamion vezetője még ki tudott szállni a gépkocsiból, ő nem sérült meg, de a személyautó vezetője a balesetben életét vesztette. A fővárosi tűzoltók kilenc járművel érkeztek a helyszínre. A tűzoltók munkáját a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálata irányította. Az egységek három habosított vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tartály, amelyben a folyékony nitrogént szállították, nem sérült meg.

2015. november 6-án délelőtt egy 33 ezer liter üzemanyagot – tízezer liter benzint és huszonháromezer liter gázolajat – szállító MAN tartálykocsi közlekedett a 38-as főúton Rakamaz felől Nyírtelek irányába Virányosnál, a 20-21-es km.szelvényben a ködös időben a vezető későn vette észre a baleset miatt álló kocsisort. A műszaki mentés több mint 10 órán keresztül zajlott a nyíregyházi tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat részvételével.

A katasztrófavédelem videofelvétele – Dunakeszi, M2 autóút 

Videó: winter

Portálunk fotóriporterének felvételei – Nyíregyháza, 38-as főút

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Tűzlovagok”]

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22