Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Habony nem egyszerű ivócimborája a miniszterelnöknek, hanem tanácsadója
Az Együtt továbbra is Habony Árpád miniszteri szintű nemzetbiztonsági átvilágítását követeli, hiszen nem egyszerű ivócimbora, hanem államtitkokhoz fér hozzá, és tízezreket érintő, milliárdos kérdésekben közvetít. Rogán Antal kabinetminiszter tegnap az ATV Szabad szemmel című műsorában úgy nyilatkozott: abszurdnak tartja, hogy Habony Árpádnál felvetődik a nemzetbiztonsági átvilágítás kérdése, hiszen akkor mindenkit át kellene világítani, aki leül sörözni a miniszterelnökkel – számol be a 444.

Kötcse, 2010. szeptember 4. Orbán Viktor miniszterelnök (b) távozik a nyolcadik alkalommal megrendezett kötcsei találkozóról, a Dobozy-kúriáról. A tanácskozást ezúttal Nemzeti kormányzás címmel rendezte meg a Polgári Magyarországért Alapítvány, a Hermina Szalon, a Belvárosi Polgári Szalon, a Konrad Adenauer Alapítvány és a Barankovics István Alapítvány. Középen Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója (j2), mellette Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője (j).  MTI Fotó: Varga György
Kötcse, 2010. szeptember 4.

MTI Fotó: Varga György

Az Együtt szerint igenis át kell világítani Habony Árpádot, aki nem egyszerű ivócimbora, hiszen Orbán Viktor főtanácsadójaként bizonyára naponta olyan információk birtokába jut, amelyekkel visszaélve jelentős nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet. Ráadásul, ahogyan azt a budapesti közösségi közlekedési tárgyalások alkalmával is láthattuk, Habony Árpád olyan ügyekben közvetít, amelyek emberek tízezreinek napi életét és több tízmilliárd forintot érintenek. Ehhez még hozzá jön, hogy Habony Árpádnak egy forint hivatalos jövedelme sincsen, mégis olyan fényűző életmódot folytat, mintha havonta többmilliós bevételei lennének. Felmerül tehát a kérdés: miből futja rá?
Az Együtt felszólítja Lázár Jánost és Rogán Antalt, hogy egymásra mutogatás helyett vessék alá Habony Árpádot olyan nemzetbiztonsági átvilágításnak, amelyet a miniszterek esetében alkalmaznak!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22