Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Tizenhét tűzoltó, négy technikai eszközzel akadályozta meg a lángok továbbterjedését szombat hajnalban Újfehértón, az Esze Tamás utcában, ahol egy autószerelő műhely égett teljes terjedelmében, amelyben két kisteherautó és egy személygépkocsi volt.

Fotó: Móricz Csaba
Fotó: Móricz Csaba

A helyi önkormányzati- és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy darab szénsav-, egy acetilén- és egy oxigénpalackot kihoztak az épületből, amelyek nem sérültek, valamint egy összeégett PB gázpalackot is találtak. A tűzoltás irányítását a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.

Egy családi ház kéményében a lerakódott korom égett péntek délután Kállósemjénben, a Rákóczi utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. A ház fűtését más módon oldják meg az ott lakók.

Az elektromos vezérlése gyulladt ki az óvoda kazánjának péntek délután Érpatakon, a Dózsa György utcában. Az újfehértói önkormányzati- és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt, a kazán cseréjéről még a hétvégén gondoskodik a fenntartó.

Egy huszonöt négyzetméteres, lakóházzal egybeépített melléképület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében szombat hajnalban Komlódtótfalun, a Kisfaludy utcában. Az épületből a csengeri önkormányzati tűzoltók két darab PB gázpalackot kihoztak, amelyeket hőterhelés nem ért. A mátészalkai hivatásos tűzoltókkal közösen több vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a melléképület lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22