Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Miből volt Lázáréknak 800 milliója szántóra és legelőre?

Az Együtt szerint felháborító, hogy Lázár János miniszterelnökségi miniszter családja a szabályokat kijátszva vásárolt 505 hektár állami földet, csaknem 800 millióért. Az Együtt a kormányváltás után minden olyan állami földet vissza fog venni, amelyeket tisztességtelenül szereztek meg fideszes politikusok, rokonok és oligarchák.

lazar(1)

Lázár János rokonsága volt a legnagyobb nyertese az állami földárveréseknek Csongrád megyében, a família a piaci ár többszöröséért szerzett 505 hektár földet, mintegy 753 millió forint értékben – írja a Blikk. A napilap szerint a rokonok láthatóan összehangolták a földvásárlásokat, Makón például egymás szomszédjában egy 215 hektáros összefüggő területet sikerült megszerezniük.
Az Együtt szerint felháborító, hogy Lázár János miniszterelnökségi miniszter családja a szabályokat kijátszva vásárol állami földeket. Az Együtt szerint a forrás is tisztázatlan, nem lehet tudni, miből volt a Lázár-rokonságnak csaknem nyolcszázmillió forintja földvásárlásra. Az Együtt szerint a Fidesz számára a családbarát kormányzás azt jelenti, hogy saját családtagjaik sorra nyerik a trafikokat, állami földeket és közbeszerzéseket.
Az Együtt a kormányváltás után minden olyan állami földet vissza fog venni, amelyeket tisztességtelenül szereztek meg fideszes rokonok és oligarchák.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22