Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A debreceni rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták azt a férfit, akinek kutyái a megalapozott gyanú szerint megtámadtak és többször megharaptak egy férfit. Egy férfi tett bejelentést 2016. január 23-án 12 óra 30 perc körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját arról, hogy Debrecen, Hosszúpályi úton egy férfit látott, rövid véres ujjú pólóban, akit két kutya kísért.

n3759793 (1)

A helyi körzeti megbízott azonnal a helyszínre ment, ahol nem találta meg sem a férfit, sem a kutyákat. Időközben a rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai azonban arról értesítették, hogy egy férfit a Hosszúpályi útról kórházba vittek, akit elmondása szerint kutyák haraptak meg.
A rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre és megállapították, hogy a sértett 12 óra körüli időben debreceni otthonából egyedül sétálni indult a Kondoros csatorna irányába, a Hosszúpályi út mentén. Ekkor egy tanya felől odaszaladt három kutya, amelyek rátámadtak. A kutyák a férfit többször megharapták, ezért ő a Kondoros csatornán is átgázolt, hogy elmeneküljön, de az ebek oda is követték, majd a férfi egy fadarabbal próbált védekezni. A kutyák a sértettet folyamatosan követték és támadták a Hosszúpályi útig. A sértett megállt az út közepén, hogy az arra járó autósoktól segítséget kérjen, de két kutya még ekkor is a követte őt. Egy arra járó gépkocsivezető észrevette a sérült férfit, akit autójával azonnal orvoshoz vitt.
Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 39 éves férfi a kutyatámadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A járőrök azonosították a kutyák 54 éves tulajdonosát, akit otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.
A Debreceni Rendőrkapitányság T. Tibor ellen – szabadlábon hagyása mellett – gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytatja a nyomozást.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22