Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Beteg kisfiú képével él vissza az ifjú Fidesz Orbán falujában
Az Együtt szerint Böröcz László Fidelitas-elnöknek le kell mondania tisztségéről, akár tudott arról, hogy a felcsúti szervezet egy beteg kisfiú képével folytat lájkvadászatot, akár nem.
Beteg kisfiú képeivel gyűjti a lájkokat a felcsúti Fidelitas – adta hírül a 444. A lap által idézett felhívás szerint „A Felcsúti Fidelitas annyi forintnak megfelelő összeggel támogatja a beteg kisfiú – Táltos – műtétjét, amennyien február 11. 18:00-kor összesen lájkolják a Felcsúti Fidelitas facebook oldalát”.

böröcz-2424.hu_
A megtévesztő lájkvadászat akkor is kifogásolható lenne, ha a Fidesz ifjúsági szervezete nem egy beteg kisfiút használna fel erre, hanem kiscicás videókat. Így azonban nem egyszerűen etikátlan, hanem visszataszító is, amit csinálnak. Különösen szép a történetben, hogy nem máshol teszik ezt, mint Orbán Viktor falujában.
Az Együtt felszólítja Böröcz László Fidelitas-elnököt – aki egyébként úgy vált hírhedté, hogy családja érdekeltségei öt trafikot nyertek a koncessziók kiadásakor –, hogy azonnal adjon választ: hány helyi Fidelitas-oldalon zajlik még a megtévesztő lájkgyűjtés? Volt-e tudomása a felcsúti akcióról?
Az Együtt szerint a Fidelitas elnökének le kell mondania tisztségéről. Ha tudott róla, akkor azért, ha pedig nem tudja, mi történik az általa vezetett szervezetben, akkor azért.

 

A Felcsúti Fidelitas annyi forintnak megfelelő összeggel támogatja a beteg kisfiú – Táltos – műtétjét, amennyien február…

Közzétette: Felcsúti Fidelitas – 2016. január 28.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22