Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A mai tao-rendszer a korrupciót szolgálja

Az Együtt szerint meg kell szüntetni a TAO-támogatások látványsportágakra szánt rendszerét, mert ez ma semmi másra nem szolgál, minthogy a közpénzeket ki lehessen vonni az ellenőrzés alól.
 A Népszabadság számításai szerint az idén eléri a 300 milliárd forintot a sportszervezeteknek a tao-rendszeren keresztül kifizetett közvetett állami támogatás összege. A listavezető a 11,1 milliárdot gyűjtő, Orbán Viktor alapította, Mészáros Lőrinc vezette felcsúti fociakadémia – írja a lap.

goal1-e1383578886320
Az Együtt szerint a TAO-rendszer a korrupció melegágya, mivel ezekre pénzekre nem vonatkozik az információszabadságról szóló törvény, és a közbeszerzési szabályok sem. Amint ezek az összegek az állam helyett a sportegyesületekhez kerülnek, nyomuk vész. Ez a rendszer csakis a korrupciót szolgálja, ezért fel kell számolni!
Az Együtt szerint meg kell szüntetni a TAO-támogatások látványsportágakra szánt rendszerét, mert ez ma semmi másra nem szolgál, minthogy a közpénzeket el lehessen tüntetni, azok kikerüljenek az ellenőrzés alól.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22