Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az Együtt reagálása Rétvári Bence nyilatkozatára

Rétvári Bence államtitkár úgy tűnik, főnökéhez, Balog Zoltánhoz hasonlóan nem érti, hogy mi folyik a magyar oktatási rendszerben. Nem érti, hogy ha a tanár véletlenül leejti a földre napi egy darab neki járó krétát, akkor aznap már csak a csonkokkal vagy egyáltalán nem írhat a táblára. Nem érti, hogy a tanárok nem tudnak mire dolgozatot írtatni, mert az iskolákban nincs papír. Vagy ha van, akkor tűzőgép nincs, amivel az oldalakat összefogják.

D__TT201506300255
Az Együtt felszólítja a Fidesz-kormányt, hogy a pedagógusok fenyegetése helyett próbálják meglátni a bajokat és megérteni a követeléseket! Ugyanis azok lényegbe vágó, szükséges, érthető és szakszerű kérések. Amit a Fidesz-kormány most csinál, visszataszító: Balog Zoltán és Rétvári Bence pitiáner politikai megosztási játékot játszik. Fejezzék ezt be! Valódi konzultációt követelünk a tanárokkal!
Az Együtt a diákok, a pedagógusok és a szülők pártján áll, támogatja az országosan szerveződő demonstrációkat, és minden erejével azon lesz, hogy követeléseik megvalósuljanak. Az Együtt minden érintett, így Rétvári Bence figyelmébe is ajánlja múlt héten megfogalmazott szakpolitikai javaslatait és követeléseit: http://egyuttpart.hu/egyutt-oktatasi-javaslatok/.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22