Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Jobbik szerint Budai Gyula volt korrupcióellenes kormánybiztos Heti Válasznak adott interjúja megerősíti, hogy a “Fidesz korrupciós mechanizmusokra épül”.

Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt parlamenti képviselője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Budai Gyula a napilap legfrissebb számában gyakorlatilag elismerte a fideszes korrupciót, amikor Andy Vajna kaszinóüzemeltetési gyakorlatával összefüggésben örömét fejezte ki, hogy már nem korrupcióellenes kormánybiztos.

74277_budai_gyula
Míg a Fidesz választási kampányában elszámoltatásról beszélt, addig a valóságban a “szociálliberális elődjeit is túlszárnyalva” folytatja a korrupciót – fogalmazott a jobbikos politikus, aki megjegyezte: szeretnék, ha a kormánypárt ezúttal nem “Kovács Bélázással”, hanem a korrupció ellen tett érdemi lépésekkel válaszolna.
Gyöngyösi Márton ismételten felvetette Vona Gábor Jobbik-elnök azon korábbi javaslatát, hogy az Országgyűlés fideszes vezetéssel hozzon létre egy bizottságot, amely a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla jobbikos EP-képviselő ügyével foglalkozik, valamint ezzel párhuzamosan egy másik, jobbikos vezetésű testületet, amely “Orbán Viktor és körének meggazdagodását, valamint más korrupciós mutyikat tárná fel”.
A Jobbik szerint erre azért is nagy szükség lenne, mert a korrupció nagyon sötét árnyékot vet a politikára és rengeteg embert üldöz el az országból.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22