Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Katona Péter, a Jobbik Észak- magyarországi regionális igazgatója, a Vona Gábor pártelnök évértékelőjén elhangzottakat erősítette meg megyei vonatkozásban. Az évértékelőn is fő hangsúlyt kapott a társadalmi rétegek közötti egyre nagyobb szakadék felszámolásának fontossága.

This slideshow requires JavaScript.

A Jobbik fontosnak tartja nemzeti ügyekben, sorsfordító kérdésekben az összefogást, a konstruktív vitákat és példának épp a menekült –helyzet kezelésében nyújtott támogatást hozta fel. Mint emlékezetes, a kormány a Jobbik szavazatával tudta elfogadtatni parlamenttel a kerítésépítést… Hozzátette Katona, hogy tisztában voltak azzal, hogy ez a támogatás a Fidesz malmára hajtja vizet. Kölcsönösséget ugyanakkor nem tapasztalnak. dr. Apáti István országgyűlési képviselő például közel 300 törvénymódosítást-javaslatot nyújtott be és ebből jó, ha kettő – az is formai javaslat volt és nem tartalmi – jutott célba.
A Jobbik az általa kívánatosnak tartott „valós párbeszéd” érdekében a Fidesz fegyverét fogja bevetni és konzultációba kezd az állampolgárokkal. A három fő kérdés: oktatás, egészségügy és a korrupció. Mivel a Jobbik eddig is egy alulró építkező párt volt, ezért fontos, hogy az emberek mondják el a véleményüket és ne csak a parlament kőfalai között a hozzáértő emberek – idézzük Katona Pétert.
A konzultációt teljesen anonim módon, több millió kérdőív kiküldésével tervezik, és ők is azt szeretnék, ha minél többen visszaküldenék számukra a válaszokat.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22