Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajzpályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel. A rajzpályázaton három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók vehetnek részt. A gyerekeknek a rajzokon a biztonságos közlekedést kell bemutatniuk, illetve propagálniuk. A rajzokat kizárólag A/4 vagy A/3 méretben lehet elkészíteni. Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

This slideshow requires JavaScript.


A pályamunkákat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottságnak kell beküldeni (4400 Nyíregyháza Bujtos utca. 2. szám) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola megnevezése) feltűntetésével.

A beküldési határidő: 2016. április 26.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6 pályaművet továbbít a második fordulóra az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Szikszai Tihamér r. őrnagytól, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkárától kérhető a szikszait@szabolcs.police.hu email címen.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22