Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Rossz alkut köt a miniszterelnök

Az Együtt szerint Orbán Viktor rossz alkut készül megkötni, amely nem az Egyesült Királyságban dolgozó magyarok érdekét, hanem saját uniós tévútjainak megvalósítását szolgálja. Az Együtt felszólítja a miniszterelnököt, hogy álljon ki a külföldön dolgozó magyarokért!


cameron_-800x450
Nagy-Britannia legfeljebb négy évig korlátozhassa a külföldi uniós munkavállalók szociális ellátását – kötné ki az az MTI birtokába jutott nyilatkozattervezet, amelyet Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország fűzne a brit reformelképzelésekhez. A szöveg szerint a visegrádi országok fontos tagállamként tekintenek az Egyesült Királyságra, és ezért azt támogatják, hogy az ne lépjen ki az EU-ból.
Az Együtt szerint Orbán Viktor olyan rossz alkut készül megkötni, amely nem az Egyesült Királyságban dolgozó magyar és kelet-európai munkavállalók érdekét szolgálja. Az ő jogfosztásukhoz nem járulhat hozzá a magyar miniszterelnök, hiszen ezek az emberek keményen és becsületesen dolgoznak ott, és bevételt, nem pedig kiadást jelentenek a szigetország számára.
Az Együtt szerint Orbán Viktor gyenge és többsebességes Európai Unió létrehozásában érdekelt, ezért megy bele ilyen rossz alkuba. A miniszterelnök akkor szolgálná a magyar nemzeti érdeket, ha azon fáradozna, hogy Magyarország ne kerüljön az Európai Unió perifériájára, ám az ilyen alkuk ennek ellene dolgoznak. Míg az Egyesült Királyság önállóan is világpolitikai tényező, egy lazuló uniós együttműködés hazánkat végleg Európa peremére sodorhatja. Ennek eredménye pedig történelmi és gazdasági lemaradás, kevesebb szabadság, gyengébb középosztály lesz.
Az Együtt szerint Orbán Viktor túszul ejtette a magyar vendégmunkásokat, hogy saját uniós tévútjait válthassa valóra. Ennek azonban egész Magyarország látja majd kárát.
Az Együtt felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy álljon ki a külföldön dolgozó magyarokért!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22