Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kilenc esetben riasztották szerdán este a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a viharos szél miatt úttestre borult fák eltávolításához.
A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három esetben avatkoztak be. A szabolcsi megyeszékhelyen, a Tó utcában, Nyíregyháza és Nagykálló között, valamint Nyírbogdányban is forgalmi akadály megszüntetéséhez vonultak. 

MCS17011
Fotó: Móricz Csaba

 

 

A baktalórántházi hivatásos tűzoltóknak a 41-es számú főúton, Apagy és Levelek között, továbbá Baktalórántháza és Nyírkércs között adott feladatot a viharos szél okozta kárfelszámolás.  Kisvárda és Kékcse, valamint Kisvárda és Jéke között is hasonló beavatkozás miatt kérték a tűzoltók segítségét, csak úgy, mint Tiszadada és Tiszadob, illetve Fábiánháza és Mérk között. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Lakhatatlanná vált egy száz négyzetméteres lakóház csütörtök hajnalban Tímáron,a Szabadság úton, miután a pince feletti fürdőszobája, előtere és a közte lévő válaszfal beszakadt, az épület rossz állapota miatt. Egy ember megsérült. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult a műszaki mentéshez. A lakásban élő négy felnőtt és két gyermek elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22