Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Orbán Viktor mai napirend előtti beszédében az adócsökkentést, az otthonteremtést és a családok megsegítését emelte ki kormánya legfontosabb feladatai közül.

A Liberálisok szerint mérhetetlen cinizmusra vall, hogy miközben Orbán Viktor az adócsökkentésről beszél, ma soha nem látott mennyiségű adófajta és világbajnok mértékű ÁFA terheli a magyar lakosságot.

CSOK-2016-min5-1024x683

Miközben a kormány otthonteremtési programját dicséri a kormányfő, már most látszik, hogy a CSOK csak a tehetős családoknak jelent valódi segítséget, de továbbra sem oldja meg a lakhatási szegénységben élő százezrek problémáját. A családi adókedvezmény pedig alapvetően igazságtalan, mert azoknál hagyja a legtöbbet, akinek a legtöbb van, és akik nélkülöznek, szinte semmit nem nyernek vele.
A Magyar Liberális Párt szerint Orbán Viktor elvesztette a jogalapot, hogy az oroszok hazaküldésével dicsekedhessen, miután éppen szerdán utazik Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz a háromezer milliárd eurós adósságot hozó paksi bővítés folytatása érdekében.
Magyarország a polgárosodás helyett az elszegényedés útjára lépett az elmúlt években, Orbán Viktor polgári berendezkedése csak a szavak szintjén létezik.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22