Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Fülöp Erik volt az első jobbikos politikus, akit tízezresnél nagyobb lélekszámú település élére választottak meg polgármesternek 2010-ben. Fülöp 2014-ben is nyert Tiszavasváriban, eddigi polgármesteri tevékenységének legfeltűnőbb eleme, hogy a súlyos szociális problémákkal terhelt városban nem történt semmi rendkívüli az elmúlt öt évben. Az Átlátszó videója  a tegnapi történések összefoglalója.

This slideshow requires JavaScript.

A látszólagos békének tegnap azonban vége szakadt, miután két közismert szélsőjobboldali bajkeverő jelent meg sleppjével a városban. Orosz Mihály Zoltán és Zagyva György Gyula ráadásul nem saját akaratából turnézott Tiszavasváriban, hanem a polgármester hívására érkeztek, hogy együttműködési megállapodást írjanak alá a várossal A Becsület Légiója Egyesület nevében.

Oroszék a város képviselőtestületének ülésére voltak hivatalosak, aholis az egyik első felszólaló Volner János, a Jobbik alelnöke volt. A képviselő, majd az őt követő két hivatásos nemzetmentő a város cigánytelepén kialakult rettenetes higiéniai állapotokról, a törvényes rend hiányáról és az érpataki modell bevezetésének szükségességéről beszélt. Zagyva nem is túl burkoltan kilátásba helyezte a gyerekek családokból való kiemelését is.

 

További részletek az Átlátszón 

Vadász S. Tamás

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22