Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Dr. Fülöp Erik a 2010-es önkormányzati választások óta Tiszavasvári polgármestere. Választási ígéretei között szerepelt, hogy előmozdítja a romák integrációját a városban, közegészségügyi és közrendvédelmi programot indít. Ennek nem titkolt célja a városi cigány telep rendezése volt. Ígérete szerint a romák helyzetének javítása érdekében számukra munkaprogramot indít.
Sajnos mára bebizonyosodott, hogy a polgármester szavai pusztába kiáltott szavak voltak.  Hangzott el a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatóján Tiszavasváriban. 

12744570_1011264882263669_213819356010278442_n
A tiszavasvári romák helyzetében javulás nem állt be, az életfeltételeik nem javultak, a közbiztonság helyzete változatlan maradt. A DK álláspontja, hogy a polgármester megbukott, hisz nem tudta hat év alatt végrehajtani azokat a programokat amit ígért a cigányság felzárkóztatása érdeklében.

A Demokratikus Koalíció Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetének alelnöke, Czirják Mihály kiemelte,  elfogadhatatlan, hogy a Tiszavasvári önkormányzata  egy olyan szervezettel köt szerződést  amely Tiszavasvárihoz, az itt élő emberekhez semmilyen módon nem kötődik. Egy olyan egyesület, amely éveken keresztül törvénysértő módon működött, pontosabban nem működött. Törvényi kötelezettségének nem, vagy alig tett eleget. Bevétele nincs, tevékenysége, szakmai tapasztalata nem ismert, vezetője Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere több büntetőeljárásban érintett.

A Demokratikus Koalíció úgy látja, ez a megállapodás ahelyett, hogy integrálna, árkot ás a lakosság tagjai között, ahelyett hogy megoldást kínálna, feszültséget szít egyes társadalmi csoportok között!

A Demokratikus Koalíció úgy gondolja, hogy dr. Fülöp Erik nem csak politikailag, hanem erkölcsileg is megbukott, ezért felszólítja, mondjon le polgármesteri tisztségéről, mert arra nyilvánvalóan alkalmatlan.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22