Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó
Elfogadhatatlan a szélsőjobboldali pánikkeltés – az MSZP belügyminisztériumi vizsgálatot követel Tiszavasváriban
Tiszavasvári jobbikos vezetése Érpatak szélsőjobboldali polgármesterét, valamint Orosz Mihály Zoltán félkatonai szervezetét hívta rendet tenni a városba. A Becsület Légiójával kötött önkormányzati együttműködést Volner János Jobbik-alelnök üdvözölte. A döntéssel a Jobbik nem csak azt ismerte be, hogy az országos cukikampányt csak a szélsőjobboldalt elutasító mérsékelt választók megtévesztésére találta ki, hanem azt is, hogy képtelen a várost feszítő problémahalmaz kezelésére. 

Fotó: Móricz Csaba
Fotó: Móricz Csaba
Közel 6 év Fidesz-kormányzás után ma a szociális feszültségek csökkentése a helyi közösségek irányítóinak legfontosabb feladata. Tiszavasvári példája ugyanakkor azt bizonyítja, hogy a Jobbik csak a konfliktusok kiélezésére képes, a kezelésükre alkalmatlan.
Ha Magyarország jogállam lenne, nem fordulhatna elő, hogy bárkit a cigány származása miatt félelemben tartson a helyi hatalom. Felszólítjuk a Jobbikot, hogy fejezze be a város roma közösségének megfélemlítését! Az önkormányzatok felügyeletéért felelős Belügyminisztériumtól pedig azt várjuk, hogy haladéktalanul folytasson le törvényességi vizsgálatot a Fülöp Erik által vezetett település ellen!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22