Link to: SzolgáltatásainkLink to: ReferenciáinkLink to: Elérhetőségünk

TAPASZTALT GENERÁLKIVITELEZŐ, MEGBÍZHATÓ GENERÁLKIVITELEZÉS

A Silda Group 8 Építőipari Kft. a jövőért, és az Ön kényelme érdekében fejlődik folyamatosan.

A tervezéstől, a megbeszéléseken át, folyamatos egyeztetés mellett a kivitelezés végéig biztosítjuk Önnek a minőségi és gyors munkavégzést.  Biztosítékot kollégáink szakmai felkészültsége mellett, többek közt cégünk garanciavállalása is jelent.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem tekintse meg főbb szolgáltatásainkat; ezek közül a legkeresettebb például a Generálkivitelezés, amely  elengedhetetlen egy összetettebb projekt esetén, hiszen az építkezés minden apró mozzanatáért mi felelünk, ezeket ellenőrzés alatt tartva biztosíthatjuk a minőségi munkavégzést az Ön igényei szerint.

Az alábbi főbb szakterületeken végezzük mindennapi munkánkat:

  • Tervezés, tervezői művezetés
  • Generálkivitelezés
  • Belsőépítészet
  • Hő és Vízszigetelés
  • Tetők szigetelése – speciálisan (Csak a Silda Group 8 Építőipari Kft-nél!)
  • Gépészet (Víz-Gáz-Fűtés és Klíma)
  • Villanyszerelés (Erős és Gyengeáramú rendszerek kiépítése, karbantartása)
  • Hálózat telepítés (Külsős cég bevonásával, hogy a későbbi karbantartás és akkreditáció műszakilag megfeleljen az előírásoknak)
  • Informatikai beruházás (Projektorok, Számítógépek, Különböző csatlakozók szerelése és kivitelezése)
  • Festés, díszítő festés
  • Lakatos szerelés
  • Akadálymentesítés
  • Alpintechnika
  • Átadás után is vállaljuk komplett rendszerének karbantartását.

Másik fő tevékenységünk a parkosítás, avagy környezetrendezés. Ennek keretében lehetőségünk nyílik – az illetékes szervekkel együttműködve – az Ön életterének szebbé, kényelmesebbé tételére, a növényzet felfrissítésére, illetve tereptárgyak elhelyezésére is. További tevékenységi körünket a szolgáltatásink menüpont alatt találja meg.


generálkivitelező, generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Folyamatosan figyeljük az építőipar és a szakma fejlődését a világban, így igyekszünk mindig a legegyszerűbb és legjobb megoldást nyújtani Ügyfeleink részére. A modern technika és technológia felhasználásával már számítógépes tervezés és költségkalkuláció, nyomon követhető projekt, valamint nagyon sok olyan eszköz áll még cégünk szolgálatában, mely szakértelmünk mellett elősegíti a projekt teljes körű megvalósítását, az Ön igényei szerint.

Forduljon hozzánk bizalommal.

Cégbemutatónkat megtekintheti az itt található PDF olvasóval:
(Lassú internet kapcsolat esetén nem mindig jelenik meg, így kérjük kattintson a letöltés gombra alul, hogy megtekinthesse az Ön számítógépén. Köszönjük!)

Letöltés

Megbízható Építőipari Generálkivitelezés napjainkban

Ha átalakítást tervez biztosan hallotta már a generálkivitelezés kifejezést. Mit is jelent a generálkivitelező szó? Egy olyan vállalatot, szakembert takar, aki egy nagyobb beruházás vagy építkezés lebonyolítását intézi, felügyeli. Meghatalmazást kap a megrendelőtől. Fő eladata, hogy összehangolja az építkezésben részt vevő alvállalkozók munkáit. Sokan főkivitelezőként vagy akár fővállalkozóként ismerik, bár a két fogalom nem ugyanaz.

Gondoljuk csak el, milyen egyszerűnek tűnik megtakarítani a kivitelező díját, mert úgy gondoljuk, hogy mi magunk is meg tudjuk szervezni az adott munkafolyamatokat. Néhány háztulajdonos ezt sikeresen megcsinálta, de sokan komoly problémákba ütköznek.

Gyakran előfordul, hogy csak végszükség esetén, olyankor fordulunk szakemberhez, amikor már reménytelennek tűnik a helyzet és szükségét érezzük, hogy az általunk elkövetett hibákat valaki kijavítsa. Ilyenkor nem csak a bosszúságot okoztunk magunknak, hanem időt és pénzt is veszítettünk már. Ha nincs időnk és energiánk ellenőrizni a szakembereket vagy távol vagyunk az építkezés helyétől vegyük igénybe egy kivitelező segítségét.

Egy ház építése bonyolult és nagyon időigényes és szakértelmet igénylő projekt. Megesik, hogy még a tapasztalt építők is vallanak, a korábbi tapasztalataik ellenére. Bonyolult folyamat egy ilyen projekt hatékony és zökkenőmentes futtatása.  Fontos, hogy valaki koordinálja a folyamatokat, ellenőrizze, hogy minden az előírásoknak megfelelően készüljön el.

A teljes építési folyamat ide tartozik, mondjuk úgy, hogy kulcsra kész állapotban adják át nekünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy rendelkezzen napra kész építőipari szakmai tudással. A tudomány fejlődése az építőiparban is lecsapódik. Folyamatosan jelennek meg az új építőanyagok és technológiák, melyekkel felhasználása alkalmazása olcsóbbá teszi akár az építkezést, akár az elkészült épület használatát.

Amiért érdemes egy szakemberre bízni a munkát:

  • ismeri az építési folyamatokat – tisztában van vele, hogy mikor mit kell tenni és hogyan. Ő szervez, telefonálgat és egyeztet helyettünk. Feladatai közé tartozik a tervezés, az alapanyagok beszerzése, alvállalkozók felvétele és a kivitelezés ellenőrzése
  • kereskedelmi ismeretek – felügyeli az összes alvállalkozót, alapanyagokat, beszerzési forrásokat, rendszeresen ellenőrzi a munka minőségét
  • építkezés ütemének irányítása – gondoskodik arról, hogy minden az ütemterv szerint haladjon, hogy időben elkészüljenek az egyes munkafolyamatok. Időt és pénzt takaríthatunk meg a szakértelmével
  • kapcsolatrendszer – egy jó kivitelező kapcsolatban áll olyan beszállítókkal és alvállalkozókkal, akikkel már együtt dolgozott. Egy jól elvégzett munka után elképzelhető, hogy a jövőben is együtt fognak működni. Nagyon fontos a tapasztalat, szakértelem és az alkalmasság.
  • szerződés ismerete – minden nap együtt dolgozik az alvállalkozókkal, pontosan ismeri a szerződések tartalmát és ennek betartást felügyeli. Odafigyel arra, hogy ne legyen csúszás a határidőkben. A kivitelező nem tud csak úgy eltűnni munka közben, biztonságban érezhetjük magunkat. Felelősséget vállal az elvégzett munkáért, ha az esetleges hibákat javítania kell megtalálható.

Mint látjuk nagyon összetett munkát kell végeznie a generálkivitelezést lebonyolító cégnek. Megpróbálja levenni rólunk az intézkedéssel járó stresszt. Végig felügyelni tudjuk a munkafolyamatokat, beleszólhatunk, ha valami nem tetszik, de nagy segítség, hogy ott van mellettünk egy szakértő.

A modern építkezés már hihetetlen gyorsan halad. A sebesség és a hatékonyság alap követelmény lett, nincs vesztegetni való idő. Érdemes azonban arra odafigyelni, hogy ne áldozzuk fel a minőséget az idő vagy akár a pénz megtakarítása érdekében.

Sajnos a szakma, mint mindenhol itt is nagyon felhígult. A szakemberhiány rányomta a bélyegét és egyre több a nyerészkedő, könnyű beleesni a csapdájukba. Javasolt, hogy a cég kiválasztásánál alaposan tájékozódjunk, körültekintően járjunk el, szerezzünk be referenciákat.

Generálkivitelezés a következő kerületekben:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület
Budapest 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület
Budapest 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

© Copyright - Silda Group 8 Építőipari Kft.