Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A tárgyalóteremből kilépve vették őrizetbe Kecskeméten Kiss Szilárd üzlettársát és perének kulcsfiguráját, Sziky  Gyula, nyíregyházi vállalkozót. A gyanú szerint egy újabb takarékszövetkezetet nyúltak le. Javában zajlik Kiss Szilárd, volt moszkvai kereskedelmi attasé és társainak az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezettel kapcsolatos büntetőpere a Kecskeméti Járási Bíróságon. Hétfőn délután épp a lehallgatásokkal szembesítette a bíróság a megidézett vádlottakat, majd a per végén Kiss üzlettársának, a nyíregyházi Sziky Gyulának nem sikerült szabadlábon eltávoznia a bíróságról.

This slideshow requires JavaScript.

Két rendőr, valamint egy nyomozó állt elé, közölték vele a jogait, valamint azt is, hogy kihallgatás céljából előállítják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. Megbilincselték, autóba ültették és késő estig hallgatták ki a gazdaságvédelmi osztály nyomozói egy 350 millió banki sikkasztásos ügyben, amely két és fél éve történt.

Az esetről másnap a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta: a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nyomozást folytat sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hat Bács-Kiskun megyei és szabolcsi férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. június 4-én egy kecskeméti bank ügyintézője jogtalanul elutalt közel 350 millió forintot egy önkormányzati számláról egy nyíregyházi pénzintézetnél vezetett számlára, amelyet kifejezetten a bűncselekmény elkövetése érdekében nyitottak.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak közül a három nyírségi férfi a nyíregyházi takarékszövetkezetnél történő számlanyitásban és a pénz felvételében működött közre

Őket a Bács-Kiskun megyei rendőrök 2016. február 22-én délután Nyíregyházán elfogták és sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók őrizetbe vették a három férfit és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

hírösvény

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22