Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy lakóház Fehérgyarmaton, ahol egy idős házaspár vigyázott unokájukra.  Saját lakásától nem messze egy szolgálaton kívüli rendőr vette észre Fehérgyarmaton, hogy kigyulladt egy lakóház melléképülete 2016. február 26-án 9 óra körüli időben. A lángok átterjedtek a főépület tetőszerkezetére is, a rendőr ezért késlekedés nélkül berohant.

This slideshow requires JavaScript.

A házban tartózkodó idős férfi és felesége, akik négyéves unokájukra vigyáztak, csak ekkor vették észre a már méteres lángokat. A kisgyermeket a nagyapa kapta ki az ágyból, és mindannyian biztonságos távolságra menekültek, közben a tető egy része is beszakadt. A rendőr áramtalanította az épületet és értesítette a tűzoltókat, majd a szomszédos épületekből is biztonságos távolságra küldte a lakókat.
A kiérkező tűzoltók megfékezték a lángokat. Az épületből két gázpalackot hoztak ki, melyeket a robbanásveszély miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság mesterlövészei lőttek ki.
Tamás István rendőr törzszászlósnak, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság szabadnapos baleseti helyszínelőjének köszönhetően a tűzesetben senki sem sérült meg.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22