Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Csütörtök délután a Polgári Védelem Világnapja alkalmából ünnepi állománygyűlésen emlékeztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon az 1972. március elsején megalakult Nemzetközi Világszervezetre. Az esemény kapcsán a közigazgatásban dolgozók és önkéntesek munkáját a megyei katasztrófavédelmi igazgató elismerések átadásával köszönte meg.

This slideshow requires JavaScript.

A rendezvényen Gerebenics Károly tű. alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnöke beszélt a szervezet megalakulásáról, a katasztrófavédelembe való integrációjáról és a megyében bekövetkezett eseményekről, amelyek fontos és meghatározó feladatokat róttak erre a területre. Az alezredes kiemelte: ezen a napon megemlékezünk és fejet hajtunk az elődök előtt, számot vetünk mindazzal, ami az elmúlt időszakban a polgári védelem terén történt. Beszédében az elmúlt években bekövetkezett katasztrófahelyzetek során tapasztalt összefogást, az önkéntesen jelentkezők munkájának jelentőségét méltatta.
Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója tizenhárom elismerést adott át a közigazgatásban dolgozók és önkéntesek munkájának elismeréseként.
A megyei igazgató a Polgári Védelem Napja alkalmából a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott Tamási Zoltánnak, Nyírmada település Közbiztonsági Referensének, Farkas Miklósnak a Szamos Járási Mentőcsoport parancsnok-helyettesének, Szentmihályi Jánosnak, a „Szatmár” Járási Mentőcsoport elsősegély nyújtójának, Kovácsné Kocsis Krisztinának, Ajak város közbiztonsági referensének, Csuha Péternének, Tiszabezdéd község közbiztonsági referensének, Szekrényes Csabának , Gávavencsellő nagyközség közbiztonsági referensének, Torma Tamás Attilának, Mátészalka város alpolgármesterének, valamint Petró Istvánnak, Baktalórántháza város közbiztonsági referensének. Szintén ajándéktárgyat adományozott Németh László Zsoltnak, a Nyírbátori Járási Mentőcsoport Parancsnok-helyettesének, Encsencs község Polgárőr Egyesület elnökének, Bodnár Zoltán Gábornénak, Nyírtura település közbiztonsági referensének, Kelemen Róbertnek, Vasmegyer település közbiztonsági referensének, Fodor Sándornénak, Kállósemjén település közbiztonsági referensének, továbbá Bán Györgynek, Tiszadob nagyközség polgármesterének.
Az elismeréseket követően Tatár Pál nyá. pv. alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnöke köszönte meg a Varga Béla tű. ezredesnek, a megyéjükben végzett munkáját és mindenkinek figyelmébe ajánlotta a Szolnokon lévő
“Légoltalomtól a katasztrófavédelemig” címmel megnyitott állandó kiállítást.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22