Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Azonnal fejezzék be a terepjárók összeírását!

Az Együtt azt követeli, hogy haladéktalanul állítsák le a lakossági terepjárók nyilvántartásba vételét, mert annak kizárólag az a célja, hogy a magyar polgárokban háborús félelmet keltsenek. Az Együtt szerint a háborútól Magyarországot a NATO és az EU szövetségi rendszere védi, amelyet Orbán Viktor folyamatosan gyengít.

Sok gépjárműtulajdonos arról kapott a napokban levelet a Magyar Honvédségtől, hogy terepjáróját igénybevételi céllal nyilvántartásba veszik, és azzal kapcsolatban rendszeres adatszolgáltatásra kötelezik – írja az Index. A lap a Honvédelmi Minisztériumtól megtudta: aki nem válaszol, milliós büntetést is kaphat.

Forrás: index.hu
Forrás: index.hu

Az Együtt szerint a lakossági terepjárók összeírása fideszes háborús pszichózis. Az Együtt szerint ennek kizárólag az a célja, hogy a lakosságban a háború közelségének érzését keltse, így félelmet ébresszen, mégpedig azért, hogy a Fidesz közben nyugodtan lophasson, amennyi jólesik neki.

Ha valaki veszélyezteti hazánk biztonságát, az a magyar miniszterelnök. Magyarországot ugyanis a háborúktól nem az ilyen intézkedések, hanem a NATO-val és az Európai Unióval való stabil és erős szövetségi rendszer védi meg, amelyet Orbán Viktor politikája nem erősít, hanem folyamatosan gyengít.

Az Együtt azt követeli, hogy fejezzék be a lakosság terepjáróinak számbavételét, és ne próbálják az embereket a háború rémével riogatni!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22