Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Magyar Liberális Párt szerint eljött az ideje, hogy a kormányfő és az Orbán-kormány fizetés nélküli tanácsadója végre rendes munkát vállaljon, amely fedezetéül szolgálhat fényűző életmódjának. Ezért a Liberálisok azt javasolják a Fidesznek, hogy ne szemérmeskedjenek tovább, és nevezzék ki Habony Árpádot londoni nagykövetnek.

20150507habony-arpad
Sajtóértesülések szerint viszont fennáll a veszélye, hogy Habony helyett Szalay-Bobrovniczky Kristóf lesz az új nagykövet. Az a Szalay-Bobrovniczky, aki a Századvég vezetőjeként több tízmilliárd forintnyi megrendelést zsebelt már be a kormánytól ellenőrizetlenül. A Liberálisok szerint ugyan Szalay-Bobrovniczky Kristóf is kiváló szakember, és a Századvég vezetőjeként már így is elévülhetetlen érdemeket szerzett az adóforintok tisztességtelen felhasználásában, Habony Árpád azonban ezen a téren sokkal nagyobb tehetségnek bizonyult. Habony ráadásul kiváló stratéga, aki remek ötleteket adott a kormánynak a menekültekkel és gazdasági bevándorlókkal szembeni kampány kapcsán is.
A Magyar Liberális Párt szerint mindent egybevéve Habony Árpád lenne a legalkalmasabb a nagyköveti pozícióra. Végre a szemünk előtt űzhetné kétes ügyleteit, és lehetősége lenne rá, hogy a több százezer magyar gazdasági menekült érdekeiért is hasonlóan sikeres kampányt folytasson Londonban, mint tette azt idehaza.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22