Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Jobbik képviselői 2015-ben az Önkéntesség Éve során önkéntes szociális munkát végeztek az ország egész területén. A Jobbik számára kiemelten fontos az egészségügyben tapasztalható problémák minél részletesebb megismerése, a Független Egészségügyi Szakszervezet felhívása önkéntes egészségügyi munkára pedig kiváló alkalom a legerősebb ellenzéki erő által meghirdetett Valódi Nemzeti Konzultációra. A nemzeti párt ezért a FESZ-szel egyeztetve biztosítja a képviselői számára, hogy testközelből ismerhessék meg az egészségügy állapotát.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Bár a FESZ a miniszterelnökhöz és a kormánytagokhoz fordult segítségért, mert szerintük a kabinet nem érzékeli kellő részletességgel az ágazat problémáját, de eddig csak a Jobbik válaszolt érdemben a szakszervezet felhívására. AFESZ most azon fog dolgozni, hogy mindazon országgyűlési képviselők számára is felajánlhassanak önkéntes munkalehetőséget gyógyító intézményekben, akik követnék a jobbikosok példáját.

A Jobbik ugyanakkor méltatlannak tartja, ahogy a kormányzat „látszattevékenységre” hivatkozva elutasította a FESZ felhívását. Úgy vélik, ezzel megsértették a szakszervezet által képviselt dolgozókat.
A Jobbik nem látszat-, hanem tevékeny munkára hív mindenkit, hangsúlyozta ifj. Földi István – a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Közgyűlés képviselője majd hozátette:  Úgy látszik, a kormány megint csak kommunikációban jeleskedik, a valódi munkához nincs kedvük, ezzel szemben a Jobbik tevékenyen kíván segíteni az egészségügy helyzetén