Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Ismerte gyilkosát az a lány, akinek a holttestét Dabas határában találták meg a hajnali órákban. A 24.hu úgy tudja – az eddigi adatok szerint – a fiú szerelmes volt a lányba, de Vivien nem viszonozta az érzéseit. A tettes megpróbálta megerőszakolni a lányt, de ő védekezett, így végül ezt nem tudta megtenni. Az áldozaton rajta volt a ruha, bár az több helyen szakadt volt, és a lány testén is sérüléseket, zúzódásokat, karmolásnyomokat találtak.  Vivient gyilkosa megfojtotta.

errrr3-1024x575

A lány édesanyja a Velvet.hu-nak azt mondta, Vivien gyerekkora óta ismerte a fiút, sokszor ugyanis ő fuvarozta haza, amikor késő estig szórakozott. „Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt” – nyilatkozta.

A kakucsi lány a Népligetből szombat hajnalban indult haza.  A rendőrök a fővárosban, Kakucson, illetve a környező településeken is keresték, kutyákat is bevetettek, hogy megtalálják. Végül Dabas határában bukkantak rá a holttestére egy erdős részen. A rendőrség a gyanúsítottról csak annyit közölt, hogy egy 20 éves kakucsi fiú, akit emberölés miatt hallgattak ki.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22