Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Csütörtök délelőtt helyismereti gyakorlatot tartottak a nyíregyházi konzervgyárban a város hivatásos tűzoltói, ahol megtekintették a termeléshez kapcsolódó veszélyforrásokat, az üzem sajátosságait, valamint ellenőrizték a tűzcsapokat és a hordozható tűzoltó készülékek érvényességi idejét is. A helyi szakember röviden ismertette a telephelyen lévő csarnokrendszerű épületek sajátosságait, egy esetleges tűz során az oltást befolyásoló körülményeket. Ezt követően megtekintették a gyártócsarnokokat, a raktárépületeket, a hőközpontot, a transzformátorállomást és a targoncák töltéséhez kialakított gáztöltő kutat is.

This slideshow requires JavaScript.

A Vasgyár utcai létesítményben az állomány ellenőrizte a felvonulási területet, a menekülési útvonalak jelölését, azok szabad megközelíthetőségét, ellenőrizték a kézi tűzoltó készülékek érvényességét és a földalatti és feletti tűzcsapok működő képességét is.

A helyismereti gyakorlaton a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője Pócsik Zoltán tű. ezredes és a kirendeltség hatósági osztályának munkatársai is részt vettek, a több mint öt évtizede épült mezőgazdasági termékek feldolgozásával foglalkozó üzemben.

fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy, Szabolcs MKI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22