Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Mindenütt csökken a felhőzet, estétől már nem valószínű csapadék. Csütörtökön változóan felhős égre, többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem várható. Csütörtökön általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A Dunántúlon hajnalban foltokban köd képződhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között valószínű, a derült északkeleti tájakon azonban ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 10, 14 fok között alakul.

Budapest, 2016. március 15. Egy virágzó bokor a havas esõben a budapesti Normafa közelében 2016. március 15-én. A korabeli idõjárási napló szerint 1848. március 15-én a fõvárosban a kora hajnali óráktól erõsen felhõs, csapadékos volt az idõjárás. MTI Fotó: Demecs Zsolt
Budapest, 2016. március 15.
Egy virágzó bokor a havas esõben a budapesti Normafa közelében 2016. március 15-én. A korabeli idõjárási napló szerint 1848. március 15-én a fõvárosban a kora hajnali óráktól erõsen felhõs, csapadékos volt az idõjárás.
MTI Fotó: Demecs Zsolt

Időjárási helyzet Európában

Magasnyomású mező helyezkedik el a kontinens északnyugati területei fölött. Ennek hatására Skandináviától Franciaországig hosszabb időszakokra kisüt a nap, napközben 10 fok fölé melegszik fel a levegő. Oslo térségében például 17, a finn-svéd határon 11 fokot mértek. A Brit-szigeteken ugyanakkor sokfelé napközben is párás, ködös marad az idő. Az anticiklon déli peremén, a mediterrán térségben általában felhős, többfelé csapadékos az időjárás, a legmagasabb hőmérséklet a legtöbb helyen 10, 17 fok között alakul. Középpontjával a Barents-tenger fölött markáns ciklon örvénylik, emiatt Észak-Európában a frontátvonulások mellett változékony az idő, a hőmérséklet délutánra 1, 8 fokig emelkedik. A Kárpát-medence időjárását a következő napokban az Északnyugat-Európa fölött elhelyezkedő anticiklon alakítja, egyre szárazabb, melegebb levegő érkezik a térségbe.

Várható időjárás csütörtök estig

Mindenütt csökken a felhőzet, estétől már nem valószínű csapadék. Csütörtökön változóan felhős égre, többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem várható. Csütörtökön általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A Dunántúlon hajnalban foltokban köd képződhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között valószínű, a derült északkeleti tájakon azonban ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 10, 14 fok között alakul.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22