Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerületi szervezete, több éves hagyománynak megfelelően Debrecenben, a Petőfi téren meleg étellel várta a rászorulókat. A hideg, esős idő ellenére, minden eddiginél jóval többen, mintegy 200 nehéz sorsú, embertelen körülmények között élő rászoruló állt a hosszú sorban a téren. Számukra a húsvét is csak egy nap, a sok közül, nem telik számukra még az ünnepkor sem meleg ételre.

This slideshow requires JavaScript.

Hétvégén húsvét. Sok millió szegény ember számára az ünnep is csak arról szól, hogy lesz e, egy szelet kenyér az asztalon, s mivel nincs iskola, vajon mit esznek a gyermekeik? A MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerület politikusai , ezért várták “ünnepi” menüvel, töltött káposztával, egy kis jelképes húsvéti ajándékkal a rászorulókat, köztük az ESZOSZ károsultakat, mindazokat, akik az ünnepek alatt-mivel ekkor a szociális ellátó rendszer is “ünnepel”- nem jutnak ételhez. A szervezők elmondták: Tudjuk, amit mi teszünk, csak csipetnyi segítség. Nem oldja meg a nyomort, a szegénységet, de ha csak egyetlen embertársunknak szebbé tudtuk tenni az ünnepet, akkor már megérte.

Az ételosztás költségeit, ugyanúgy mint eddig, most sem közpénzből, hanem tagok, szimpatizánsok önkéntes adományaiból fedezték. Április utolsó vasárnapján ismét várják a nélkülözőket egy tál meleg étellel.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22