Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az utolsó európai kvótákért szállnak vízre a vitorlázók Palma de Mallorcánál a hagyományosan nagy mezőnyt vonzó 47. Trofeo Princesa Sofia versenyen, amely magyar szempontból válogató is egyben. A magyarok közül eddig Berecz Zsombor (Finndingi), Tomai Balázs (Laser) és a szörfös Gádorfalvi Áron szerzett riói indulási jogot, mindhárman rajthoz állnak a hétfőn kezdődő viadalon. Ám míg Berecz és Gádorfalvi esetében ez egy fontos felkészülési verseny, addig Tomai Balázs a két Vadnai testvérrel, Benjaminnal és Jonatánnal küzd az ötkarikás részvételért.

46th Princesa Sofia Trophy

Az eddigi két válogató után Vadnai Benjamin vezet öccse és Tomai előtt, így újabb jó szereplésével megszerezheti az olimpiai repülőjegyet. A válogató négy versenyből áll, az utolsó állomás a világbajnokság lesz Mexikóban.
A nőknél Laser Radiálban Érdi Mária indul a még kiadó két európai hely egyikéért, szörfben Cholnoky Sára helyzete még nehezebb, itt már csak egyetlen kvótát osztanak. Az előzetes eredmények és formájuk alapján azonban mindkettőjüknek van esélye az olimpiai részvételre.
A férfi 470-eseknél a tavaly junior vb-ötödik Gyapjas testvérek, Balázs és Zsombor esetében viszont inkább csak matematikai esély mutatkozik az egyetlen kvóta megszerzésére.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22