Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Estétől a csökken a csapadékhajlam, és mérséklődik a légmozgás, de az éjszaka első feléig még több helyen kialakulhatnak záporok, néhol zivatar is lehet. Szerdán ismét sok lesz a felhő, a délnyugati országrészben várható a legtöbb napsütés. Kisebb eső, zápor főként a Dunától keletre fordulhat elő. Az élénk délnyugati szelet főként a Dunántúlon többször erős, helyenként viharos közeli lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 8 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 15 és 21 fok között valószínű.

Szendehely, 2016. március 29. A Hangyavasút szerelvénye halad a Nógrád megyei Szendehely-Katalinpusztai Kirándulóközpontban 2016. március 29-én. Ezen a napon félmilliárd forintos turisztikai beruházást, kerti kisvasutat, kilátót, szálláshelyeket adtak át a központban. MTI Fotó: Komka Péter
Szendehely, 2016. március 29.
A Hangyavasút szerelvénye halad a Nógrád megyei Szendehely-Katalinpusztai Kirándulóközpontban 2016. március 29-én. Ezen a napon félmilliárd forintos turisztikai beruházást, kerti kisvasutat, kilátót, szálláshelyeket adtak át a központban.
MTI Fotó: Komka Péter

Időjárási helyzet Európában:

Kontinensünk jelentős részének időjárását határozza meg az a nagy kiterjedésű ciklon határozza meg, melynek középpontja az Északi-tenger felett található. Frontjai sokfelé okoznak borult, csapadékos, szeles, helyenként erősen viharos időjárást. Anglia déli részén a széllökések gyakran 100 km/h közelében alakultak, de a legerősebbek meghaladták a 140 km/h-t is. A kontinens déli és északkeleti területein az anticiklonális hatásoknak köszönhetően kevésbé mozgalmas az időjárás. Itt általában kevésbé felhős az ég, sokat süt a nap, és csapadékról nem érkezik jelentés. A legmagasabb nappali hőmérséklet Európa-szerte kissé az ilyenkor megszokott felett alakul. A legmelegebbet az Ibériai-félsziget déli, délkeleti részén mérik, itt a délutáni órákra 20 fok fölé melegszik a levegő. Szerda estig a Kárpát-medencét előbb egy hidegfront érinti, majd szerdán napközben már egyre melegebb, de kezdetben még nedves levegő alakítja az időjárást.

Várható időjárás az ország területén szerda estig

Estétől a csökken a csapadékhajlam, és mérséklődik a légmozgás, de az éjszaka első feléig még több helyen kialakulhatnak záporok, néhol zivatar is lehet. Szerdán ismét sok lesz a felhő, a délnyugati országrészben várható a legtöbb napsütés. Kisebb eső, zápor főként a Dunától keletre fordulhat elő. Az élénk délnyugati szelet főként a Dunántúlon többször erős, helyenként viharos közeli lökések is kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 8 fok között várható.
A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 15 és 21 fok között valószínű.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22