Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A városi közgyűlés egyhangú szavazással fogadta el a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetőjének 2015. évi beszámolóját. Dr. Illés László r. alezredes, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetője 2016. március 31-én tájékoztatta a Megyei Jogú Város Közgyűlését a kapitányság 2015. évben végzett tevékenységéről, a közbiztonság erősítését célzó intézkedéseiről, valamint a megyeszékhely közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről.

This slideshow requires JavaScript.

Az ülésen részt vett Farkas József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány. Dr. Illés László r. alezredes kiemelte, hogy a kapitányság teljes illetékességi területén -azon belül is a fokozott figyelemmel kezelt megyeszékhelyen- a megerősített közterületi jelenlét, a gyors rendőri reagálás és az eredményes felderítés hatására évek óta csökken a bűncselekmények száma.
A képviselők méltatták a kapitányság éves tevékenységét, és köszönetüket fejezték ki az állománynak. Elhangzott, hogy 2015-ben a közgyűlés Nyíregyháza városért – Bencs Kálmán Díj emlékérmet adományozott a városi rendőrkapitányság részére; valamint a belügyminisztérium által 2015-ben elvégzett felmérésen a nyíregyházi önkormányzat ötös skálán 4,75-re értékelte a város rendőreinek munkáját. A kapitányságvezető beszámolóját a közgyűlés 22 igen szavazattal, ellenszavazat vagy tartózkodás nélkül fogadta el.

Szöveg: police.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22