Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Vona Gábor több tízmillió fekete afrikaival riogatta a nyíregyháziakat, Pörzse tűzparancsot adna – így néppártosodik a Jobbik. A nyíregyházi Kodály Zoltán általános iskola Kodály terme adott otthon a Jobbik lakossági fórumának. Vona Gábor a Jobbik elnöke, dr. Lukács László György a Jobbik frakcióvezető helyettese és Katona Péter a Jobbik regionális igazgatója konzultált a mintegy 80 érdeklődővel.

This slideshow requires JavaScript.

A Jobbik „Valódi Nemzeti Konzultáció” címmel előreláthatólag ez év szeptemberében minden háztartásba eljuttatja a párt kérdőívét, melyben három fő kérdéskörre várják a „magyarok” véleményét.  Így, ahogyan a párt fogalmaz: valódi kérdéseket tesznek fel az Oktatás, egészségügy és korrupció témakörökben. Ennek kapcsán Road Show–ik az országban Vona Gábor, a párt elnöke és kísérete.

2016 fő feladatának a “valódi nemzeti konzultáció” elindítását nevezte, és közölte, hogy a korrupcióról, az egészségügy és az oktatás helyzetéről szeretnének konzultációt, a civilek, a szakmai és az érdekképviseletek bevonásával. Úgy véli, velük összefogva meghátrálásra lehet kényszeríteni a kormányt. Elmondta azt is, hogy ezen dolgoznak, személyesen készíti elő a konzultációt és minden megyeszékhelyre ellátogat, így Nyíregyházára is.

A fórumon azért becsúszott némi zsidózás is:  Pörzse, a párt elnöki szóvivője biztos forrásból tudni véli: a 2006-os zavargások idején magyarverő izraeliek is részt vettek a rendteremtésben.  ( Pörzse állítólag hallotta egy felvételen a rendőrségi rádión az izraeli katonák beszélgetést- a szerk)   Pörzsét az egyáltalán nem zavarta, hogy egyszerű feltételezésen, nem pedig valamilyen titkos információn alapul az az állítás, hogy izraeli katonák vettek volna részt a 2006-os budapesti rendőrattakokban. Az ötlet egy amerikai hírszerző cég levelezésében bukkant fel, amelyet a WikiLeaks tett közzé. Az origó akkor elérte az elemzőt, aki azt mondta, csak a magyar sajtó tudósításai alapján kombinált. És Pörzsét az sem zavarta, hogy a 120 Izraeli katona ekkor már nem volt az országban, csak erről a sajtó nem számolt be.

És szintén Pörzsétől szerzett tudomást a hallgatóság hogy Angela Merkel népszerűsége soha nem látott magasságokban van.  Igaz, az egykori televíziós újságíró szerint a német kancellár, amit művel az bűncselekmény, vagyis, kvázi bűnöző. Vona némiképp ellentmondva’ Pörzsének kiemelte, hogy szerinte a kancellár népszerűségének emelkedése annyira igaz, minthogy az MSZP megelőzte a jobbikot.

Ezt követően Vona több tízmillió fekete afrikai migráns beáramlását vizionálta előre, de ezek a fekete afrikaiak keresztények- tette hozzá, majd kiemelte: „én kereszténynek tartom magam, de biztos, hogy nem fogadnák be egyet sem-, de persze ez nem rasszizmus.”  Pörzse lezárva a migránsozást fontosnak tartotta leszögezni – bár ezt nem hivatalosan mondta – Ő bizony tűzparancsot adna.

Korrupcióval kapcsolatban a Jobbik turnéján, példaként hozták fel azokat a településeket ahol Jobbikos polgármester van és bizony ott nincs korrupció, így ez garancia arra, hogyha ők kormányra kerülnek, akkor nem lesz korrupció, csak kapjanak végre lehetőséget.  Ugyankor „bölcsen hallgatott”  Vona pártelnök Janiczak Dávid Jobbikos Ózdi polgármester több jogcímen felvett különböző tiszteletdíjairól.

 

A plénum egyetlen értelmes és megfontolandó üzenete amit Vona Gábor fogalmazott meg: 2018-ban nem párt ideológia és érzelem fogja eldönteni a választásokat. A voksot az fogja megnyerni és így az fog kormánytalanítani, aki képes leváltani az Orbán kormányt. Az emberek már most is kormányváltó hangulatban vannak. 2018-ig ez csak fokozódni fog és az embereket nem az érdekli, hogy milyen párt hanem az, hogy ki képes leváltani- kvázi tök mindegy, hogy melyik párt lesz a váltó a lényeg, hogy Fidesz  kormány bukjon . Vona szerint jelenleg a jobbik a második legerősebb párt és ez a népszerűség csak fokozódik. A baloldalon jól látható, hogy képtelenek az összefogásra.

Vona viszont az új irányával, néppártosodásával képes akár még baloldali szavazókat is elcsábítani. hisz’ a párt igazi arca álarcmögötti és lassan az emberek feledik a nettó náci beidegződéseit a pártnak. Vona jól látja, ha így megy tovább reális esélye van pártjának 2018-ban.

És ezért nem a Fidesz lesz a felelős, hanem a összefogásra képtelen baloldal!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22